In opdracht van Activ Vastgoed hebben we ter voorbereiding op de verbouwing en uitbreiding van verpleeghuis Flevohuis in Amsterdam een animatie gemaakt die inzichtelijk maakt hoe de gefaseerde verbouwing gaat plaatsvinden. Gedurende de bouwperiode blijft het gebouw in gebruik en de animatie is bedoeld om voor alle betrokkenen helder te krijgen hoe de bouw- en verhuisfaseringen elkaar opvolgen.
Voor de Gemeente Amersfoort hebben wij een animatie vervaardigd waarin te zien is hoe Rotonde 2 in Vathorst Amersfoort aangepast gaat worden om de bereikbaarheid te verbeteren. Met behulp van matchmoving hebben we de nieuwe situatie in 3d over de oude situatie heengezet in drone video opnamen.
Naast deze film hebben wij ook 360 graden VR beelden en visualisaties van de nieuwe situatie gemaakt. 


Zoveel veelbelovend Nederlandstalig talent...het schreeuwde om een uitbreiding van de hitlijst en daarom veranderde de Sterren NL Top 20 in Sterren NL Top 25.
Wij vervaardigen de leaders, titelbalken en bumpers.
Iedere zaterdag om 12.15 uur te zien op NPO 1.

"Wonen in Hoog Leersum", een project dat door haar asymetrische vormen en ligging aan de rand van het bos een absolute one-of-a-kind is.
Ga naar de website voor meer informatie
Deze animatie is tot stand gekomen i.o.v. Janssen de Jong Projectontwikkeling en i.s.m. Nedersticht B.V.

Van het gezellige Muziekfeest op het Plein 2018 zijn televisie opnamen gemaakt. In opdracht van AVROTROS maakten wij hiervoor diverse animaties. Dit is er eentje van.
Tijdens de Autosalon van Genève 2018 introduceerde PAL-V The Dutch Flying Car, 's werelds eerste commercieel verkrijgbare vliegende auto. De PAL-V Liberty is een auto en gyroplane inéén en zal al in 2019 in Nederland rondvliegen. De animatie werd gebruikt om te tonen hoe de Liberty rijdt, transformeert en vliegt.
In opdracht van Latei maakten wij deze compilatie van sfeerbeelden ten behoeve van de presale van het project Eemerald. Ook vervaardigden wij een complete 3d tour. Bekijk hier de website
Bekijk hier de appartementenkiezer

Eemerald; wonen op de mooiste plek van Amersfoort!
Kijk hoe 3d en fotografie hand in hand gaan in deze 360 graden beleving van één van de Eemerald penthouses aan de Eem. Check www.eemerald.nl voor meer informatie

In deze animatiefilm worden badkamer accessoires uit verschillende collecties van Geesa getoond. De animatie is vervaardigd in opdracht van Geesa

Deze instructiefilm hebben wij gemaakt in opdracht van de Erasmus Universiteit in samenwerking met het Ministerie van Buitenlandse Zaken en Global Partnership for Effective Development Co-Operation. De 3d animatie leidt gebruikers door de website van PEP (http://www.effectivepartnering.org/)


In opdracht van CAD Projects bv hebben wij een instructievideo vervaardigd voor het plaatsen van een balustrade systeem. Klik hier voor meer informatie


Het project Bfort bestaat uit zeven royale, geschakelde split-level woningen aan de Beaufortweg in Doorn. Voor de verkoop van dit project hebben we deze animatie gemaakt, evenals interieur- en exterieurimpressies.
Bezoek de website van Bfort voor meer informatie.

De opdracht die wij kregen voor deze cartoon infographic was om een 2d animatie te maken, die de boodschap van de film op losse, doch pakkende wijze overbrengt.


Voor deze opdrachtgever, Latei Projektontwikkeling, hebben wij een film vervaardigd voor een prijsvraag in Utrecht. Doel van deze film was om de kijker te demonstreren hoe het concept Carte Blanche werkt. Met behulp van Greenscreen en Matchmoving hebben we 3d beeld gecombineerd met videobeelden(gemaakt door Bobvision).

Voor onderzoeksburo Springfactor uit Den Haag hebben wij deze Infographic vervaardigd. Onze opdracht was de graphics dynamisch te maken en te zorgen dat de boodschap op pakkende wijze overgebracht wordt.


In opdracht van Arthur Vierboom Crossmedia hebben we deze cartoonanimatie vervaardigd. De opdracht was om een film te maken hoe ondernemers tegen notarissen aankijken en hoe de notaris een vertrouwenspositie bij hen kan innemen. De cartoonbeelden zijn van Studiokwadraat en de animatie is vervaardigd met behulp van VideoScribe.


Naast complete 3d animaties ondersteunen we ook graag bij de montage van bedrijfsfilms. Voor deze demonstratiefilm vervaardigden wij het dynamische logo en de tekstbalken. Wilt u uw logo ook dynamisch en herkenbaar voor elke video welke u online plaatst? Vraag ons naar de mogelijkheden.


3d animaties zijn bij uitstek geschikt voor het presenteren van producten of processen. Deze demonstratievideo hebben wij vervaardigd voor gebruik op een beurs: zo kan de werking van het nieuwe type railing gedetailleerd worden gedemonstreerd.


Het project Carte Blanche van Latei Projectontwikkeling is een prachtig en zeer succesvol concept, waarbij de consument zelf kan kiezen welke gevel zij op hun huis willen. Voor de start verkoopdag van het nieuwbouwproject Carte Blanche te Amsterdam hebben we deze 3d animatie gemaakt
Deze 3d gevelprojectie op het gebouw de Vredenburg hebben we gemaakt ter ere van de spetterende opening van het eerste deel van het nieuwe winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. De animatie was onderdeel van de officiële opening die werd verzorgd door Mixid / ID310. De opdracht was een virtuele modeshow te vervaardigen. Dit hebben we gedaan met greenscreen modellen.
Voor Eigen Haard en UBA hebben we deze animatie vervaardigd van het interieur van een loft in dit markante gebouw, het voormalige IBM kantoor
In Veghels Buiten wordt 'wonen op een erf' gerealiseerd.
Het project bestaat uit twee deelgebieden: De Oude Ontginning en Erpse Weg Zuid.
Voor beiden hebben we een animatie vervaardigd. Dit is de animatie van Erpse Weg Zuid.
De animatie maakten we aan de hand van een storyboard. De mensen die in de film figureren hebben we opgenomen met behulp van greenscreen.
Tevens hebben we de muziek, voice-over en fotografie verzorgd.Back to Top