Slimme oplossingen achter mooie creaties..
Virtual Reality
Met een VR bril op ervaar je een situatie alsof je er midden instaat. En helemaal als je stereoscopisch kijkt! Zo kun je in een toekomstige woonkamer staan, de uitwerking van een lichtplan ervaren of een architectuurstudie visueel maken. De mogelijkheden zijn legio en dat voor zoveel branches!  VR Presentaties maken wij voor alle gangbare viewers, zoals de Samsung Gear en Google Cardboard VR. Eenvoudig te bedienen, daar gaat het om.
VR Tour
Met een VR Tour beleef je een project alsof het al bestaat! 360 graden rondkijken en naar een volgende ruimte doorlopen. Maak de beleving compleet door 3d te combineren met foto's, video, dynamische logo's, teksten en audio.
Onze VR tours zijn geschikt voor alle VR brillen en iedere computer, tablet of telefoon. Met of zonder app, zonder iets te installeren en zonder laadtijd. Slimme oplossingen, daar gaat het om.


Augmented Reality
AR (ook wel Toegevoegde Realiteit (TR) genaamd) en Mixed Reality (MR) gaan nog een stapje verder dan VR en verbinden de realiteit met de virtuele wereld. 
U ziet de wereld om u heen, verrijkt met 3d. Dit kunt u bekijken met een hololens (draadloos en stereoscopisch) en binnenkort ook met de nieuwste generatie telefoontjes, die uitgerust gaan worden met een techniek die AR ondersteund. Denkt u zich eens in wat voor waanzinnige oplossingen binnen uw handbereik liggen: een toekomstig wooncomplex geïntergreerd in het werkelijke landschap, meubelen virtueel getoond in de woonkamer van de potentiële klant, ingewikkelde gebruiksaanwijzingen vervangen door een virtuele en leerzame gebruikservaring. Maar ook het trainen van nieuw personeel, het optimaal uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en een waanzinnige en leerzame experience op bedrijfsfeesten behoort tot de mogelijkheden. Daag ons uit en vertel ons uw ideeën. Wij creëren graag uw gepersonaliseerde 3d omgeving.
Blijven verrassen, daar gaat het om.


(Woon)configurators
Configurators zijn een handige tool om je klant te helpen snel hun weg te vinden. Bij het project Eemerald hebben we een VR tour gemaakt met een appartementenkiezer, een visuele tool waarmee de klant eenvoudig zijn ideale appartement kan vinden. Ook is een configurator handig als je je klant wilt helpen keuzes te maken, bijvoorbeeld in de zoektocht door een grote catalogus of bij het samenstellen van hun droomhuis, zoals bij het project Carte Blanche waar wij aan meewerkten.Het WoW effect
Dat dus en niets minder. En dat WoW effect bereik je als écht alles klopt; verpletterende realistische beelden in combinatie met slimme oplossingen en makkelijk te bedienen techniek. Met onze 17 jaar ervaring weten we waar we het over hebben; vooral doen waar je goed in bent en blijven innoveren. Heel graag denken we met u mee hoe u kunt innoveren.

Virtual is our middle name
Back to Top