NAME IT AND WE VISUALIZE IT!
Dat klinkt ongelimiteerd! En dat is het ook.
Van badkamer artikel tot luxe zwembad, van interieur impressie tot vogelvlucht, van orgel tot vliegende auto. Ons gaat het er in eerste instantie niet zozeer om WAT we visualiseren, maar HOE we jouw specifieke product knallend in beeld kunnen brengen in een pakkende sfeer.
Hoe heeft jouw concurrent het nakijken? Dat is waar onze uitdaging ligt.
3D IS THE NEW PHOTOGRAPHY
Axes streeft naar een hoge mate van fotorealisme. Zo hoog dat het quizwaardig moet zijn om onze renders van foto's te onderscheiden. 
Waarom dan geen fotografie? kun je je afvragen. Dat is altijd een belangrijke eerste vraag. 
​​​​​​​​​​​​​​​​​
WANNEER IS 3D INTERESSANT?
3D is interessant als jouw project nog niet bestaat, maar jij al wel in verkoop wilt. Of als jouw product nog in ontwikkeling is en jij de markt alvast wilt peilen. Ook is het interessant als het presenteren van jouw product een scene opbouw vergt, of als jouw product zich niet makkelijk laat fotograferen, doordat het bijvoorbeeld te groot is om naar een studio te slepen of dusdanig reflecteert dat de fotograaf zich een ongeluk photoshopt. 
Maar wat vooral doorslaggevend is voor veel van onze klanten is de mogelijkheid snel en doelgericht in te spelen op veranderende trends.


Weet jij precies welke mood jij in je render wilt zien, dan werken wij graag met jouw voorbeelden of vanaf jouw moodboard. Maar heb jij enkel een technische tekening en geen idee hoe jouw product mooi in beeld kan komen, dan schuiven wij graag in een vroeg stadium aan om samen tot creatieve ideeen te komen. Want ook voor jouw product zijn de mogelijkheden ongekend. 
WAAROM KIEZEN VOOR AXES?
 AXES heeft passie voor 3d en wil beelden maken die fascineren en inspireren. Beelden die onderscheidend zijn en de boodschap duidelijk communiceren. 
AXES heeft ervaring; in de 24 jaar dat we actief zijn, hebben we voor een groot aantal klanten aan een breed scala van projecten gewerkt. We kennen de workflow. Maar ook als het product of de branch nieuw is voor ons, investeren we graag door ons uitgebreid in de materie te verdiepen en elkaar te leren kennen, we gaan immers voor de lange termijn relatie.   
AXES wil betrokken, betrouwbaar en flexibel zijn. Super trots zijn we dan ook op de vele loyale klanten die als ware ambassadeurs hun ervaringen met ons doorvertellen aan nieuwe klanten: "Axes denkt mee en komt haar afspraken na." "Leg een project bij Axes en het komt goed." "Axes ontzorgt!"


 Op deze website tonen we een kleine selectie recent werk omdat we vinden dat het om kwaliteit gaat, niet om kwantiteit.
Misschien wilt u echter heel graag een specifiek voorbeeld zien en kunt u dit niet vinden. Schroom dan niet ons dit te vragen, we duiken graag het archief even in.

Weet u nog niet zeker of 3d iets voor u is, maar hebben we wel uw interesse gewekt? Wij vinden het sowieso fijn om vrijblijvend kennis te maken en samen te kijken waar kansen liggen. 
We denken graag met u mee!
WIE IS AXES?
Axes Virtual Creations is in maart 2000 opgericht door Remco Kneepkens en Carlijn Balt. Tijdens de Hotelschool ontdekte Remco tijdens een bijbaantje in de televisiewereld zijn ware passie: 3d. En tja, in die tijd bestond daar totaal nog geen opleidingen in, dus ging Remco ervaring opdoen bij een televisie- en een fotostudio. Hij spaarde een computer bij elkaar en leerde zich het 3d eigenhandig aan. 
Onderwijl studeerde Carlijn Marketing Management en werd werkzaam in de reclamewereld. 

Op een bepaald moment was de tijd rijp en namen ze de sprong..en daar hebben ze tot op de dag van vandaag geen dag spijt van gehad. Want hoe gaaf is het als je van je passie je werk kan maken! Chase your dreams!
In het begin maakten ze vooral leaders en bumpers voor televisieprogramma's, maar al snel was het grootste deel van het werk afkomstig uit de vastgoed sector. Vele Artist Impressions, animaties en vogelvluchten maakten ze voor woonprojecten door het gehele land en daarbuiten! 

Sinds een jaar of 10 hebben ze zich ook meer en meer toegelegd op het vervaardigen van product presentaties, oftewel product shots en high end sfeerbeelden.

Met ons betrouwbare team werken ze continue aan grootse projecten. 

​​​​​​​
VOOR WIE WERKT AXES?
Back to Top